dimarts, 21 de novembre del 2017

LA MAGIA DE LA GRATITUD

Qui no desitja ser feliç tot el dia, les 24 hores, sense moments baixos.

Qui no desitja gaudir d`una salut plena, sempre, sense davallades.

Qui no desitja l’abundància en tots els aspectes de la seva vida.

Qui no desitja sentir amor amb plenitud, amor incondicional.

 Qui no desitja abolir les pors de la seva vida. Desfer-se de les motxilles que anem arrossegant i que pesen tant. Que no ens deixen avançar i estar en calma.

 Qui no desitja una vida llarga i plena.....

Tot això és possible. Es dins nostre, el poder de transformar la nostra vida el tenim nosaltres.  Només cal deixar la ment a un costat i sentir, sentir gratitud per tot.

“Gràcies” és una paraula màgica que transforma les coses i la forma de veure-les. Et porta al present, a la plena consciència.

La gratitud obre les portes a la felicitat. És la clau a l´abundància en tots els aspectes. Es un canvi de vibració. Canvies tu, canvia el teu entorn. I tot retorna.

Es una força transformadora.

Sentir gratitud a la vida, al dia d’avui, al que ens ofereix, a les oportunitats que tenim en cada moment d’experimentar sensacions, emocions i sentiments. Als aprenentatges que cada crisi ens dóna, a la força interior que ens mobilitza a superar-ho tot.  A la bellesa que hi ha en cada cosa, en cada racó. A la natura, font de vida i de salut. Als aliments que ens dóna la terra a cada estació, adequats i complerts. 

Dir “Gràcies” purifica l`ànima, sana les relacions, sana la vida, facilita el perdó. És una protecció. Les virtuts de la gratitud són innombrables. Només quan ho practiques pots veure els resultats. No és una metodologia, no és una tècnica, no és una teràpia. Es la cosa més senzilla que hi ha. Ho pots fer en qualsevol lloc.

És prendre consciència del moment present i acceptar-lo tal com és, tot passa per alguna cosa, tot té sentit, confiar constantment en la vida i agrair allò que ens dóna, ara mateix. Sense expectatives.  Prendre consciència de tot el que passa, no buscar explicacions, no enganxar-se en el passat. No projectar-se en el futur. Sentir plenament que estàs viu, sentir plenament el teu cos en aquest moment, acceptar-lo i agrair les possibilitats que ens dóna de veure , de tocar, de sentir, d’olorar, d’assaborir ....

És senzill. Només es necessita una pràctica constant. GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES....

Agrair augmenta la intensitat de la vida, augmenta l’alegria, augmenta les ganes de gaudir de tot.


És l’art d’assaborir la vida. Es un treball sobre un mateix que s'expandeix sobre tothom.” GRÀCIES”