diumenge, 13 de maig del 2018

dijous, 10 de maig del 2018

DONDE VIVÍ Y PARA QUÉ VIVÍ

" Fui a los bosques porque quería vivir deliberadamente, solo para hacer frente a los hechos esenciales de la vida y ver si podía aprender lo que tenía que enseñar, y no descubrir al morir que no había vivido. No quería vivir lo que no era vida. Ni quería practicar la renuncia, a menos que fuese necesario. Quería vivir profundamente y extraer toda la médula de la vida, vivir tan fuerte y espartano como para prescindir de todo lo que no era vida...."

                                                                                                         Henry David Thoreau


diumenge, 6 de maig del 2018


REALITZA ALLÒ QUE ETS

Fes real i porta a la pràctica el que més t’agrada fer, allò que et fa feliç de veritat, allò que et motiva a viure, que et manté en un estat de benestar complert.

Només així podràs expressar allò que ets en realitat.

Quan el que fas et crea bones sensacions, alegria, equilibri i calma interior és que estàs expressant les teves virtuts, les capacitats innates que portes dins i fas el que has vingut a fer. Ho sabràs per què no costa esforç, no hi ha cansament i no trobes el moment de parar.

L’expressió més gran del que ets, es mostra  en forma de creativitat, a través dels dons , virtuts o capacitats. És l’estat més elevat de connexió amb la divinitat que portem dins. Així serà com sentiràs el que flueix lliurement del teu cor i ho expressaràs en la matèria. I quan segueixes el que flueix del cor, tot és possible.... no hi ha límits... no hi ha barreres....

Mostra-ho i esplaia’t, gaudeix i dóna’t permís per fer-ho lliurement sense creences, sense dogmes i tabús. I sobretot sense por. 

I comparteix-ho amb tothom. No t’ho guardis.