dilluns, 29 d’octubre del 2018


Viving...

Què és viving?

Per mi és la pràctica espiritual més profunda que existeix. És una paraula que intenta expressar la vivència d’aquest moment, intensament i plenament, ara, així, tal com és, acceptant-la.

 Es un instant on totes les possibilitats hi són.

Tot succés tot aconteixement és digne de ser viscut. Sense jutjar-lo, sense fer valoracions mentals. Acceptant plenament allò que passa. Sentir plenament l’emoció que em produeix i traspassar-lo.

Tot dolor, tot fet, tot conflicte porta un missatge amagat, només per tu; quan l’observes i veus l’emoció que et provoca, com reacciones, .... permet que et coneguis. Permet que te n’adonis de les teves mancances, pors, expectatives,...per senzillament acceptar-les i viure-les.

Som-hi!!  Vivint, aprenem a viure la vida. Només així.

Posem-nos en disposició d’experimentar! De fluir! De descobrir els coms i perquès que van sorgint, que apareixen espontanis.

Tot és per de ser viscut, ens agradi o no.

Només així podrem entendre que és la vida i viure-la amb la plenitud que es mereix. Som viscuts per créixer en aquest aprenentatge.  Podem decidir si rebolcar-nos en el dolor i sofriment o acceptar-lo, travessar-lo i veure el regalet que ens porta. Amb humilitat, amb honestitat i amb tota la responsabilitat que ens correspon.

Som-hi !! No hi ha res a aprendre, no hi ha res a ensenyar. ...tot està fet...tot està per fer...