dimecres, 18 d’octubre del 2017

EL GOIG DE SER

La infelicitat o negativitat és una malaltia en el nostre planeta. El que és la contaminació a nivell exterior ho és la negativitat a nivell interior. Està per tot arreu, no solament en llocs on la gent no té suficient, si no també, i encara més, a on tenen de sobra. Es això sorprenent? No. El món ric està encara més identificat amb la forma, més perdut en el contingut, més atrapat en l’ego.

La gent creu que la seva felicitat depèn del que passa, és a dir, depèn de la forma. No es donen compte que el que passa és el més inestable de l’univers. Canvia constantment. Miren el moment present com si estigués espatllat per alguna cosa que ha passat i no hauria d’haver passat, o com si faltés alguna cosa que hauria d’haver passat i no ha passat. I així es perden la perfecció profunda que és inherent a la vida mateixa, una perfecció que sempre està allà, que es troba més enllà del que passa o deixa de passar, més enllà de la forma. Accepta el moment present i trobaràs la perfecció que és més profunda que qualsevol forma i no està afectada pel temps.

El goig de viure, que és la única felicitat autèntica, no pot arribar-te a través de cap forma, possessió, fet, persona o succés; de res que succeeixi. Aquest goig no pot arribar-te mai. Emana de la dimensió sense forma que hi ha dins teu, de la consciència mateixa, i és una mateixa cosa amb el que tu ets.
                                                                                                                                                                        Eckhart Tolle

                                             “Un nuevo mundo, ahora”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada