divendres, 1 de desembre del 2017

EL COLOR DE LA VIDA

Hi ha un color que no tothom és capaç de veure. Hi ha un misteriós color que alguns no saben ni que existeix.

Aquest és el misteri de la vida. El misteri de la felicitat. El misteri de l’alegria. El  misteri de la pau. Però no una pau i una felicitat efímeres, si no una pau permanent constant. Interna. Profunda. Misteriosa....embriagadora.

Es aquí on volem arribar és aquí on tots desitgem instal·lar-nos.

Un instant, present, ara, aquí. Un moment de silenci interior i de contacte amb qui de veritat som, això dona pistes d’aquest misteri , d’aquest color.

Per saber que és, cal parar i sentir que el camí és fàcil, que el camí és com és i que no cal resistir-se al que és.  Quan posem resistència, quan planegem i planifiquem massa, quan pensem massa i quan el futur té mes importància que el present perdem la connexió..

Quan la por s’apodera del moment, quan la ment no para de jutjar, quan no estem en calma. Es difícil sentir pau interior i veure la vida del color preciós que és.

El temps no és real. Si vivim en el temps,veiem que és canviant, és inestable, és vulnerable, és sensible, és  emocionalitat  pura, és por,  és insegur,.... Però quan ja no mirem el temps, quan ja no mirem només cap a fora i practiquem aquesta presència de l’ara i aquí amb el que tinc, amb el que faig, tal com sóc. Apareix una nova visió de la vida, una nova dimensió, un nou color, uns nous ulls que la miren. Una acceptació de tot i de tothom, amor infinit, pau interior, tranquil·litat, i no expectatives programades per una ment, poruga i malalta. Confiança en que allò que hi ha és el que més m’ajuda, el que necessito per aprendre i avançar, el que em fa créixer interiorment i el meu mestre. I el millor regal que podem fer aquestes festes és viure  en aquesta pau i calma interior.


El misteriós nou color és un brillant lluminós i acollidor blau pàl·lid. Que demà pot ser rosa intens, demà passat pot ser lila i avui a la tarda pot ser groc o taronja. Canviant, fluint, brillant i preciós color del regal de la vida, la bellesa  a tot color. Només importa realment el que vivim ara, avui,  tal i com és.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada