diumenge, 29 de març del 2020


ACONSEGUIR LA CONNEXIÓ INTERIOR

Per trobar aquesta connexió cal parar, respirar i escoltar. Quan escoltem els missatges que ens indica el cos i atenem les seves necessitats i les inquietuts trobem equilibri. I això ens dóna pau. La nostra intuïció i el nostre cor ens guia.
Quan neguem els missatges del nostre interior i no seguim el que ens diu el cor, quan només seguim les ordres de la ment, la nostra força interior disminueix i poc a poc queden afectats tots els nivells del nostre ser. Parem la nostra evolució, sentim apatia, no ens cuidem, no ens estimem, estem estancats, sentim dolors físics i malalties, estem deprimits i no sentim que res ens motivi suficient i ens omplim de coses externes com el menjar o els capricis. Però interiorment ens sentim buits.
Si desitgem incrementar la nostra xispa i sentir-nos més vius i actius, hem parar, trobar el silenci interior i escoltar el que sentim. Si no estem en silenci no podem conectar amb la veu interior. Descarregar les motxilles pesades del passat. Hem de treure les màscares i reconèixe’ns . Buscar dins i no fora. El soroll exterior ens distreu i ens ocupa el temps.
Per què no tenim valor de deixar-nos anar i desenganxar-nos del que hem fet sempre? Per la por. Que ens bloqueja i ens paralitza. Impedeix sentir-nos lliures.
Per què donem més valor al que la societat ens indica i ens mostra? Per què seguim rutines absurdes o aprenentatges obsolets? Si no canviem res, si no canviem la nostra forma de veure les coses, res del nostre voltant canviarà. Continuarem amb un gran buit interior amb momentets de felicitat. Però és possible sentir-se feliç sempre, passi el que passi a fora. La felicitat és un estat del ser, és una decisió.
La força s’aconsegueix quan decidim donar més valor al nostre interior que a l’exterior. Quan prenem la decisió de voler ser millors i viure plenament. Per tant cal perdre la por per poder permetre aquesta connexió interior i veurem la vida amb uns altres ulls.
Quan sentim aquesta connexió tant forta no ens cal saciar-nos amb aliments físics ni emocionals. Es la llibertat i la felicitat absoluta.
CREU EN TU .......CONFIA...... I LLANÇAT SENSE XARXA!!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada