divendres, 15 de setembre del 2017

LES MANS

La vida està a les nostres mans, i elles són les millors eines de que disposem. Són la materialització de la nostra creativitat, dels nostres projectes. Son perfectes.

Què podem fer amb les mans? Doncs més coses de les que imaginem.

Podem mostrar el nostre amor a través de les carícies, permetre la tendresa, tocar i palpar el cos..... . Poden sanar,  transmetre energia sanadora, regeneradora, canalitzar aquesta energia per harmonitzar i equilibrar el nostre ésser. . Poden fer massatges terapèutics per tot el cos,  pels peus,..... Poden crear bellesa; l’art en infinitat de formes fruit de la inspiració;, pintura, escultura, arquitectura,... Poden recollir de la natura plantes medicinals i fer preparacions  terapèutiques, recollir essències florals. Poden cuidar un hort i un jardí, plantar i recollir verdures, recollir fruita,... Poden escriure llibres i a partir d’ells aprendre. Poden construir cases i camins per arribar a tot arreu, construir mobles i decorar les cases. Poden cosir i fer peces de vestir i d’abric. Poden fer llenya per escalfar-nos.  Poden cuinar plats deliciosos i sans que ens mantindran forts i vitals. Poden donar i oferir ajuda, poden sembrar llavors de llum que tard o d´hora germinaran.
Donar, donar i donar, res més. La vida és un regal que ens ve donat on hem d’aprendre i experimentar amb les pròpies mans.

Les mans són les eines , els instruments que materialitzen els nostres pensaments, il.lusions i desitjos. Emanen energia transformadora, generadora de vida i de salut. Aprofitem aquest potencial i admirem aquest regal.


En agraïment a les meves mans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada