divendres, 29 de setembre del 2017

SIMPLEMENT

Ara és el moment més poderós que tenim, no hi ha res més. Simplement això. Donem voltes i més voltes i busquem sense parar, sentim buidor i busquem i busquem. Treballs espirituals, proteccions, pors de tothom, judicis, mals preludis, ens fan esclaus de  les nostres propies pors. Nosaltres tenim força poderosa sobre tot. Des de la força de l’amor.

Simplement somriure el moment que visc, fixo la ment en allò que faig, em centro, no ho jutjo, no ho classifico, no ordeno,....no projecto. Simplement faig i gaudeixo del que faig,

No hi ha pressa, sento i permeto sense jutjar el moment. Sense mirar hora ni temps, no expectatives,  gaudir del fet de viure. Agrair  el que tinc, oblidar allò que  falta.

Sigues feliç ara per un moment i podràs ser-ho sempre més.

No pensis, sent i prou. Deixa espai. No creguis en res. Olora, toca, escolta......mira... encantat....
Tot està aquí mateix.  Tot està bé. Tot és fàcil. Tot sense pressa. Tot es pot acceptar. Tot es pot permetre. Tot és complert. Tot és.

Tot és bellesa. Bellesa dins de cada persona. Camuflada però allà està. Mira i la veuràs. Mira sense mirar. El tresor és a l’interior.

No cal fer res, només despullar-nos de les falses creences, de les etiquetes, judicis i mals pensaments. Llavors apareix el que som de veritat i llavors sabem que no hi ha res a fora, que no hi ha res a fer. Que tot és dins. Que ja ho sabem tot.  Alliberació de les cadenes que ens empresonen dins uns personatge, fals i malalt.

Obrir la ment a tot ,confiar en la vida, creure en nosaltres, prendre el poder de la nostra vida ara mateix. Just aquí i ara és el lloc i el moment de ser feliç.

 Ser feliç és una decisió. No cal res extern. No cal esperar a res. No cal tenir res. Atreveix-te a provar-ho, és un clic.

Excuses, pors, paquets del passat, emocions implantades, ments accelerades, tòxics mentals i alimentaris. Moltes coses poden fer que no et decideixis a fer el que sents, a creure en tu.

Tu ets el més important, tu pots canviar el món, tu pots fer que visquem tots  millor, tu ets poderós. Canvia tu i canviarà el teu voltant.

 SÓC+ÉTS+SÓM

Tot el que importa es ara mateix. Es dins teu. Obre el cor. Obre´l de bat a bat. Mira´t i mira més enllà de tu. Mou-te i mou les peces de la teva vida. Sent i escolta el que sents. Escolta´t i sent profundament el que escoltes. Gira la vida i mira-la del revés. Veuràs alguna cosa que no sabies. No pensis, para´t, respira i sent. Fes-te preguntes, no facis preguntes.

Parla´t, no parlis. Escolta el silenci entre els teus pensaments.

Allà, qui sap a on serà la veritat. Qui la té. TU. Només hi ha la teva veritat. No serveix per a ningú més. Es propietat teva. Sigues tu mateix. Com ets. No com voldries ser. I així seràs tu de veritat.
Quantes coses hem après que no serveixen per res.  Previsions sense sentit. Pors sense motiu. Res a fer, res a dir, res a parlar. Només espai interior que és saviesa perfecte. Superant tota lògica. Superant tot temps.

Simplement és això que ara veig, visc, contemplo i admiro. Simplement sóc un ésser meravellós complert i perfecte. Lluminós i creador.

Simplement viatjo sense pes. Jugo amb la vida, sense pressa. Admiro les circumstàncies. Ric amb els sons. Palpito amb la bellesa de la natura. Admiro les cosetes petites.

Simplement visc.

Ara ja sé. Ja ho sé tot. no em cal res més.

No busco més.

 Simplement “SÓC” i tu “ÉTS”.....i tots “SÓM”



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada